torstai 15. kesäkuuta 2023

Douglas Preston & Lincoln Child: Relic

 


Suomentamaton ensimmäinen osa suositussa Pendergast-sarjassa vuodelta 1995. Kuuntelin siis tämän englanniksi. Vähän välillä tökki, mutta useaan otteeseen kuuntelin. Olen joskus aikaisemmin lukenut tämän paperisena englanniksi. Tämä on olennainen kirja Pendergast-sarjassa. Myös seuraava osa, Reliquary, on suomentamatta ja se on seuraavana tässä sarjassa lukulistalla. 
*
Relic, a Douglas Preston and Lincoln Child thriller that introduces FBI Special Agent Pendergast

Just days before a massive exhibition opens at the popular New York Museum of Natural History, visitors are being savagely murdered in the museum's dark hallways and secret rooms. Autopsies indicate that the killer cannot be human....

But the museum's directors plan to go ahead with a big bash to celebrate the new exhibition, in spite of the murders.

Museum researcher Margo Green must find out who - or what - is doing the killing. But can she do it in time to stop the massacre?
*
Ihmisiä kuolee New Yorkin luonnontieteellisessä museossa. DNA-testi näyttää, että tappaja ei ole ihminen vaan jokin muu... Tästä alkaa jännittävä seikkailu museossa. Tuleeko lisää kuolemia, mitä eliötä oikein ollaan jahtaamassa? Tässä kirjassa on mukana myös toimittaja Smithbank ja Marco Green. He ovat myös myöhemmissä tämän sarjan kirjoissa.

Tämä kirja aloittaa sarjan ja tutustuttaa päähekilöihin mukavasti. Suosittelen kirjaa kaikille Prestonin ystäville. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.