maanantai 12. kesäkuuta 2023

B.A. Paris: Valheiden verkko

 

Tämä kirja on ilmestynyt 11.6. ja sen kustanaja on Gummerus. Äänikirjan pituus on 9,5 tuntia ja sen lukee Karolina Kudjoi. Kakikki Parisin hienot kirjat löydät tästä linkistä.
*
Tiheätunnelmainen perhetrilleri täynnä salaisuuksia ja syyllisyyttä. Adam on luvannut järjestää vaimolleen Livialle täydelliset juhlat. Hän ei osaa aavistaa, että Livia piilottelee järisyttävää salaisuutta, jonka aikoo paljastaa Adamille juhlien jälkeen. Adamilla on oma hirvittävä salaisuutensa. Kuinka pitkälle he ovat valmiit menemään suojellakseen toisiaan? Ja antaakseen viimeisen mahdollisuuden onneen?
*
Olivian juhlat ovat illalla alkamassa ja Adamilla on tälle yllätys: tytär on tulossa ulkomailta juhliin yllätysvieraaksi. Päivällä Adam kuulee, että lentokone on pudonnut Kairossa. Sitä kautta tyttären pitäisi tulla Lontooseen. Tästä alkaa vaikea dilemma (kirjan alkuperäinen nimi on Dilemma ja se kuvaa kirjaa paremmin, kuin suomen kielinen nimi. Myös Olivialla on tyttäreen liittyvä kerrottava ja sekin vaivaa tämän mieltä.

Mielenkiintoinen kirja kirjan nimi hämäsi niin, että meinasin jättää lukematta. Onneksi luin. Jännitystä riittää koko kirjan verran. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.