maanantai 19. kesäkuuta 2023

Seppo Jokinen: Räätälöity ratkaisu

 

Tämä kirja on vuodelta 2010. Jokisen nykyinen kustantaja on Crime Time. Äänikirjan pituus on noin 10 tuntia. Tämä on osa Sakari Koskisesta kertovassa ja Tampereelle sijoittuvassa sajassa.
*
Kaikkiin ongelmiin löytyy räätälöity ratkaisu, jos on valmis maksamaan tarpeeksi. 

Kahden miehen konsulttitoimisto tarjoaa palvelua, joka kiinnostaa monia mutta harvalla on varaa: he tekevät likaiset bisnekset tilaajan puolesta.

Konsulttitoimisto sorvaa halutut sopimukset ja laatii laskelmat, joiden perusteella kuntien verorahat vaihtavat vilkkaasti omistajaa ja työntekijät isäntää.

Mutta miten käy, kun valonarkojen bisnesten ammattilaiset riitautuvat keskenään? Ja miksi murrosikäinen poika makaa kuolleena ratapihan kiskoilla?

Komisario Sakari Koskinen löytää itsensä jälleen uuden murhamysteerin ääreltä.
*
Koskinen on ollut sairaslomalla, kun hänen naisytävänsä on kuollut. Kuollut poika löytyy kiskoilta ja selviää, että tämä on kuollut jo aiemmin. Nuorisoporukka on suruissaan ja osa haluaa kostaa. Myös ryöstetyn mummon pojalla on kostoaikeita. Näistä syntyy soppa ja Koskisella kumppaneineen on kovasti työtä selvittää solmut.

Tämä on hyvä kirja ja aikoinaan taisi olla ensimmäisiä, joissa tutustuin tähän kirjailijaan. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.