lauantai 26. elokuuta 2023

Seppo Jokinen: Vihan sukua

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 2013 ja sen kustantaja on Crime time. Äänikirjan pituus on 10 tuntia ja sen lukee Ola Tuominen. Tämän on 18. osa suositussa Seppo Koskinen -sarjassa
*
Valtava räjähdys tuhoaa Tampereella omakotitalon ja suistaa ohikiitävän junan raiteiltaan.

Mistä räjähdyksessä oikein on kyse? Onnettomuudesta, rikoksesta vai peräti terrorismista?

Suojelupoliisi ottaa tutkinnan hoidettavakseen. Komisario Koskinen ei silti usko, että asiat ovat sitä, miltä ne päälle päin näyttävät. Tarvitaan pitkää kokemusta, vahvaa vaistoa ja kehittynyttä ihmistuntemusta ennen kuin totuus alkaa selvitä.

Samaan aikaan Tampereella vaanii salaperäinen hiippailija, joka tunkeutuu öisin yksinäisten naisten asuntoihin. Sakari Koskisella on taas kädet täynnä töitä rikosten selvittämiseksi.
*
Juna lähtee ajoissa asemalta, kun Koskinen on aamutoimissaan, mutta pian kuuluu pamaus. Juna suistuu raiteeltaan ja siittä alkaa kova tutkiminen. Tarvitaanko suojelupoliisia tutkimaan vai löytääkö Tampereen poliisi syyllisen. Toisaalta tutkitaan juttua, jossa pihkalta haiseva mies on murtautunut naisten kotiin. Koskisella kumppaneineen riittää töitä. Kirjassa sattuu ja tapahtuu loppuun saakka. 

Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 


2 kommenttia:

  1. Jokisen sarja on ihan järkyttävän pitkä. Koskinen on kyllä hyvä päähenkilö. Ja tv-sarja on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole tv-sarjaa nähnyt, mutta kirjasarja on kyllä hyvä!

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.