torstai 10. elokuuta 2023

Pernilla Ericson: Syyllisyyden taakka

 

Tämä kirja on ilmestynyt 8.8.23 ja sen kustantaja on HarperCollins Nordic. Äänikirjan pituus on noin 10 tuntia ja sen lukee Vilma Kinnunen. Tämä on 4. osa Erla-sarjassa. Edellinen osa ilmestyi vuonna 2019 ja sen nimi oli Älä käännä selkääsi.
*
Erla-ryhmä palaa vahvempana kuin koskaan

Nainen löydetään kuolleena kotoaan Tukholman keskustassa. Hän on menestyvä ja pidetty yrittäjä, joka on täysin odottamatta tehnyt itsemurhan. Erla-ryhmä – Edith, Rickard, Liv ja Aminah – kootaan jälleen yhteen. Kun he alkavat tutkia tapausta, käy ilmi, että naisen menestyksen takaa löytyy yllättäviä salaisuuksia.

Pian löydetään kuolleena toinenkin tunnettu yrittäjä, jolla myös on synkkiä salaisuuksia. Mikä on saanut heidät tekemään itsemurhan? Onko heitä kiristetty? Onko heidät pakotettu itsemurhaan? Totuuden etsintä johtaa tutkintaryhmän vaarallisille poluille – ja ravistelee ryhmää sen ydintä myöten.
*
Erla-ryhmä on erillinen polisin alainen pieni ja tehokas porukka, joka ratkoo rikoksia. Nyt rikollisia kuolee ja ryhmä päätyy tutkimaan näitä kuolemia. Livin ja Richardin suhde joutuu koetukselle ja muutenkin he joutuvat vaaraan. Jännitystä riittää loppuun saakka. 

Suosittelen koko sarjaa kaikille skandidekkarien ystäville. Annan tälle kirjalle 4 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.