perjantai 25. elokuuta 2023

Kaisu Tuokko: Kosto

 

Tämä kirja on julkaistu 30.5.23 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on 8 tuntia ja sen lukee Sanna Majuri. Tämä on ensimmäinen osa Kristiinankaupunkiin sijoittuvassa uudessa sarjassa. 

*

Rannikkokaupungin idylli rikkoutuu ajassa kiinni olevan ja koukuttavan rikossarjan avausosassa.

Rikostutkija Mats Bergholm hälytetään töihin Kristiinankaupunkiin, kun merestä löytyy nuoren miehen ruumis. Tapauksesta on kiinnostunut myös toimittaja Eevi Manner, jonka paikallislehti lähettää löytöpaikalle. Ratkaistakseen tapauksen Eevin ja Matsin, saman kaupungin kasvattien, on laitettava sivuun yhteinen menneisyytensä.

Kun Eevi saa yhteydenoton paikalliselta nuorelta, alkaa kokonaiskuva kuolemaan johtaneista tapahtumista hahmottua. Paikallisten synkät salaisuudet istuvat kuitenkin tiukassa, eikä ensisilmäyksellä ole lainkaan selvää, kuka on uhri ja kuka syyllinen.
*
Nuoriso voi huonosti ja ensi yksi poika kuolee. Poliisi tutkii tapausta ja osa suostuu puhumaan vain toimittajalle luottamuksellisesti. Mukana on myös pahamaineinen serkkupoika Ruotista. 

Tämän sarjan seuraavankin osan voisin ottaa lukulistalle, kun se ilmestyy. Suosittelen kirjaa kaikille kotimaisten dekkarien ystäville. Annan tälle kirjalle 4 tähteä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.