torstai 31. elokuuta 2023

Piia Kaikkonen: Rakkaat lapset

 

Tämä kirja on julkastu vuonna 2020 ja sen kustantaja on Word Audio Publishing. Äänikirjan pituus on vajaat 7 tuntia ja sen lukee Teemu Mäkinen. Tämä on toinen osa Hessu Laine -sarjassa. Ensimmäinen osa on nimeltään Kuoleman varjo.
*
Äidin sairastuminen on saanut Hessu Laineen palaamaan vanhaan kotikaupunkiinsa Ouluun kymmenen vuoden poissaolon ja hiljaisuuden jälkeen. Paluu lapsuudenmaisemiin saa Hessun pohtimaan omaa menneisyyttään ja elämänsä kulkua. Lisäksi suhde entiseen tyttöystävään aiheuttaa tunnemyrskyjä. Kun Hessu törmää paikallislehdessä juttuun kadonneesta serkuntyttärestään, hän päättää etsiä tytön käsiinsä ja yhdistää rikkirevityn perheen. Hän ei halua tytön toistavan omaa virhettään ja katuvan valintaansa. Mutta onko tyttö lähtenyt vapaaehtoisesti vai onko syytä epäillä rikosta? Tapaukseen sotkeutuminen käynnistää jälleen vaarallisen seikkailun, joka pakottaa Hessua katsomaan menneisyyttään silmästä silmään.

Piia Kaikkosen Rakkaat lapset on rikosromaani ja samalla sukellus ihmissuhteiden haastavaan maailmaan. Teos on Kaikkosen toinen Hessu Laine -romaani
*
Hessu palaa kotiseudulle, kun äiti on sairaalassa ja kuollessaan sanoo jotain erikoista. Hessu matkaa Leville nuoruuden rakastettunsa kanssa ja tapaa samalla reissulla Muoniossa setänsä. Kaikessa tässä Hessu selvittää kadonneiden tyttöjen mysteereitä ja joutuu vaaraan tutkimuksissaan.

Tämä on ihan kiva etsiväsarja, jossa pääosassa on toimittaja. Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.