maanantai 21. elokuuta 2023

Michael Connelly: Täyskäännös

 

Tämä kirja on vuodelta 2009 ja sen kustantaja on Gummerus. Äänikirja löytyy Celiasta. Tämä kirja kertoo sekä Harry Boschista että Mike Hallerista. Nämä päähenkilöt ovat nyt löyttäytyneet yhteen. Mahtava homma. Connellyn kirjat löytyvät tästä linkistä

*

huikea oikeussalidraama, jossa Harry Boschin ja Mickey Hallerin tiet kohtaavat. Jason Jessup tuomittiin 24 vuotta sitten elinkautiseen lapsen murhasta, mutta uusien todisteiden valossa hän pääsee vapauteen. Asianajaja Mickey Haller, Harry Boschin velipuoli, on kuitenkin vakuuttunut Jessupin syyllisyydestä. Haller pyytää Harry Boschin apua löytääkseen vastahakoisen avaintodistajan. Mutta aika käy vähiin – kaikki merkit viittaavat siihen, että vapautunut rikollinen jatkaa keskeytynyttä murhakierrettään.
*
Mike ryhtyy erityissyyttäjäksi ja hänen kaverikseen tulevat hänen entinen vaimo sekä Harry. Yhdessä he punovat juttua, jossa vanhalle surmalle yritetään saada uudestaan oikeutta. Syyllinen pääsee vapaaksi ja kiertelee öisin ympäri Los Angelesia, myös syyttäjäpuolen kodin edustalla. Tilanne tiivistyy ja jännitystä riittää aivan loppuun saakka. Hyvä kirja kyllä kyseessä ja näitä voi lukea aina vain uudestaan. 

Suosittelen tätä kirjaa kaikille ja kannattaa tutustua! Annan tälle kirjalle 5- tähteä.

2 kommenttia:

  1. Connellyn on mainio dekkaristi: hänen teoksiinsa pätee yleisesti: venkoilemattomuus ja vaivattoman oloinen juonen kuljetus sekä se, että kirjailijan ydinajatus pitää kautta linjan eikä hän tarvitse raflaavia yliampuvia tehosteita. Bosch on tyyppinä sopivan särmikäs ja persoonallinen - sekä symppis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu näin on, minustakin päähenkilöt ovat symppiksiä ja heidän seikkailujaan on mukava seurata...

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.