sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Mats Ahlstedt: Silmä silmästä, hammas hampaasta

 

Tämä on sarjan toinen osa, ensimmäinen osa oli nimeltään Kun mitään ei jäljelle jää. Äänikirjan kustantaja on Bokfabriken ja sen pituus on noin 12 tuntia. Lukijana toimii Jarmo Mäkinen.
*
Ella Werner, Göteborgin poliisin rikosprofiloija, saa kirjeen, jonka allekirjoituksena on pelkkä kirjain “L.” Se palauttaa Ellan mieleen hänen painajaismaisen ex-miehensä Leonardin, joka menehtyi auto-onnettomuudessa laitonta peliluolaa ja murhapolttoa käsitelleen oikeudenkäynnin jälkeen. Pian tapahtuu sarja murhia, joita poliisi epäilee laajan terroristiverkoston aikaansaannoksiksi. 

Ella alkaa tutkia juristimiehensä vanhaa oikeudenkäyntiä salaa ja löytää siitä yhteyksiä murhiin ja kun muut eivät halua tunnustaa murhien ja oikeudenkäynnin yhteyttä, hän päättää selvittää asian itse. Samalla hän haluaa tehdä tilit selviksi menneisyytensä kanssa. 

Silmä silmästä, hammas hampaasta on psykologinen trilleri, joka tutkii yhteiskunnan rapautumista sekä vallan ja ahneuden vaikutusta yksilöön. Kirja on Ella Werner -sarjan toinen, itsenäinen osa. Ensimmäinen osa on Kun muuta ei jäljelle jää.
*
Tämä sarja ei oikein nappaa ja nipin napin jaksoin tämän kuunnella. Suosittelen skandidekkarien ystäville. Annan tälle kirjalle 3- tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.