keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Pauliina Susi: Yksityisalue

 

Tämä Tammen kustantama kirja on juuri julkaistu. Äänikirjan pituus on 7,5 tuntia ja sen lukee Krista Putkonen-Örn. 
*
Hersyvän cozy crime -sarjan riemastuttava avaus!

Suitsutetun dekkaristin uusi teos yhdistää murhamysteerin sukkelaan dialogiin ja ihmissuhdepyöritykseen vailla vertaa.

Tuulia Raja on neuvokas lentoemäntä, joka ei jäädy tiukoissakaan paikoissa. Mutta kun hänen työpaikkansa menee konkurssiin, on aika löytää jotain uutta. Sattumalta hän päätyy yksityisetsivän juttusille, eikä aikaakaan kun hän jo selvittää kuolleen teollisuusneuvoksen viimeisiä hetkiä. Kaikki tapaukseen liittyvät ihmiset salailevat jotain, mutta mitä. Sen Tuulia aikoo selvittää keinoja kaihtamatta.

Pauliina Suden romaani Yksityisalue avaa Tuulia Raja -sarjan, jossa sanavalmis yksityisetsivä ratkoo neuvokkaasti eteensä tulevia rikostapauksia.
Pauliina Susi on monipuolinen kirjailija, joka on kirjoittanut viime vuosina useita dekkareita ja tietokirjan yksityisetsivistä. Lukijat ja kriitikot ovat kiittäneet hänen taidokasta kieltään ja terävää näkemystä yhteiskunnallisista aiheista. Yksityisalue on hänen kahdeksas romaaninsa.
*
Tämä on ihan kiva sarja, jossa ei ole väkivaltaa, vaikka joitain kuoleekin. Tuulian elämä on melko normaalia ja hänen kommelluksia on kiva seurata. Luen kyllä tätä sarjaa jatkossakin, vaikken yleensä piittaa yksityisetsivistä.

Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4 tähteä.

2 kommenttia:

  1. Vois iteki testata tän kirjan/sarjan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kannttaa kokeilla. Ei niin kamalan pitkäkään kirja kyseessä.

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.