maanantai 13. helmikuuta 2023

Cara Hunter: Vimma

 

Tämä kirja on juuri ilmestynyt Otavan kustantamana. Äänikirjan pituus on noin 16 tuntia ja sen lukee Ville-Veikko Niemelä. Tämä on kolmas osa suositussa sarjassa, joka kertoo Rikoskomisario Adam Fawley:stä.
*
Yksi tämän hetken ylistetyimmistä dekkaristeista punoo juonenkäänteitä, jotka tuntuvat vatsanpohjassa asti.

Nuori nainen löytyy harhailemasta Oxfordin laitamilta. Hän on joutunut kaappauksen ja pahoinpitelyn kohteeksi, mutta ei kerro kokemastaan yksityiskohtaisesti tai halua tehdä rikosilmoitusta. Uhrin vaikeneminen tekee tapauksen tutkimisesta haastavaa, mutta kun pian toinenkin nuori tyttö katoaa, on komisario Adam Fawleyn kohdattava epäilynsä. Vuosia sitten hän saattoi oikeuden eteen sarjaraiskaajan, jonka rikokset muistuttavat häiritsevän paljon uusia tapauksia.
*
En kyllä pääse näihin kirjoihin kiinni ja tämä sarja tuntuu puuduttavalta. Varsinkin näin pitkä kirja oli vaikea kuunneltavalta. Kirjassa seurataan Fawleyn perhettä ja nuorten elämää, kun tyttöhin kohdistuu rikoksia. 

Suosittelen kirjaa, jos pidit aikaisemmista osista. Minä taidan jättää tämän sarjan seuraamisen tähän. Annan tällle kirjalle 3 tähteä.

2 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.