keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Cara Hunter: Ei ulospääsyä


Tämä Otavan kustantama kirja on julkaistu 10.10.22. Äänikirjan pituus on 13,5 tuntia ja sen lukee Ville-Veikko Niemelä. Tämä on toinen osa sarjassa, jonka ensimmäinen osa oli nimeltään Jäljettömiin.
*
Kaksi lasta jää loukkuun palavaan asuntoon joulunpyhinä. Rikoskomisario Adam Fawley on uransa järkyttävimmän tapauksen äärellä.

Nelihenkisen perheen koti on ilmiliekeissä, ja sisältä löytyy kaksi lasta. Talossa ei kuitenkaan ole muita: vanhemmat ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen, samoin perheen auto. Lisäksi alkaa näyttää yhä todennäköisemmältä, ettei tulipalo ollut onnettomuus.

Millainen hirviö sytyttäisi tuleen talon, jonka sisällä on kaksi pientä lasta? Ja miksi vanhemmat ovat jättäneet heidät yksin?

Klassisen koukuttava poliisidekkari yllättää lukijansa kerta toisensa jälkeen. Adam Fawley -sarjan kolmas osa vahvistaa Cara Hunterin paikan tämän hetken huippudekkaristien joukossa. 

*

En muistanut tämän kirjan henkilöitä edellisestä kirjasta ja nyt ne jäivät vähän irrallisiksi. Juoni on kuintekin vetävä ja ihmeesti jaksoin tämän kuunnella. Annan tälle kirjalle 3 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.