keskiviikko 8. helmikuuta 2023

Tim Weaver: He eivät palanneet

 

Tämä kirja ilmestyi viime keväänä Minervan kustantamana. Äänikirjan pituus on 16 tuntia.
*
David Raker -sarja on mysteeritrillerien parhaimmistoa! 

On salaisuuksia, jotka maksavat ihmishenkiä. Ja joiden takia kokonaisen perheen on kadottava jäljettömiin.

Kun Emily Kane saapuu sovitusti sisarensa Carrien talolle, hän havaitsee hämmästyksekseen, että etuovi on auki eikä kukaan ole kotona. Illallinen porisee liedellä, pöytä on katettu, mutta Carrie perheineen on kadonnut.

Kun poliisista ei ole apua, Emily pyytää kadonneiden etsintään erikoistunutta David Rakeriä etsimään Carrien ja tämän perheen.

Rakerille alkaa paljastua pahaenteisiä salaisuuksia, joita on peitelty vuosikymmeniä ja joista moni on maksanut hengellään. Mikä pahinta, etsiessään kadonnutta perhettä Raker on hyvinkin saattanut tehdä itsestään seuraavan maalitaulun.

He eivät palanneet on David Raker -sarjan neljäs osa.

"Weaverin kirjat vain paranevat kerta kerralta. Ne ovat jännitteisiä, monikerroksisia, tyylillä ja huolella kirjoitettuja." – The Guardian

Tim Weaver on englantilainen Bathissa asuva kirjailija, joka työskenteli aiemmin toimittajana. Kirjoitustyönsä ohella Weaver tuottaa ja juontaa suosittua Missing-podcastia, jossa asiantuntijat keskustelevat katoamistapauksista ja niiden tutkinnasta.
*
Olen seurannut tätä sarjaa ja edellinen lukemani kirja oli toinen osa, Kadonneet jäljet. Tämä uusi kirjakaan ei miellyttänyt ja nyt lopetan tämän sarjan seuraamisen. Annan tälle kirjalle 2 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.