keskiviikko 22. helmikuuta 2023

Gustafson & Kant: Singön vakooja

 

Tämä kirja on julkaistu syksyllä 2022 ja sarjasta on ilmestynyt jo myös toinen osa. Tämän sarjan kustantaja on Lind & Co. Äänikirjan pituus on 12 tuntia ja sen lukee Hanna-Maija Nikander.
*
62-vuotias rikostutkija Solbritt Andersson ja hänen puolisonsa Rune ovat toteuttaneet unelmansa ja ostaneet kesämökin Singön saarelta.

Naapuri kertoo Singömurhasta, joka tapahtui läheisessä laivastotukikohdassa Olof Palmen murhavuotena 1986. Vaikka alue oli hyvinvartioitu tekijä onnistui pakenemaan, ja murha jäi selvittämättä.

Solbritt ei malta olla tutkimatta asiaa, vaikka on lomalla. Tutkimus saa liikkeelle myös ne, jotka ovat valmiita tekemään mitä tahansa pysäyttääkseen hänet.

Singön vakooja on uskottava rikosromaani, jonka lukemista on vaikea keskeyttää. Moderni ruotsalaisdekkari ilman kliseisiä väkivaltakohtauksia, ja jonka päähenkilö on epätavallinen: keski-ikäinen naispoliisi.
*
Minusta aika tasapaksu kirja, henkilöt ihan mukavia ja maisemat upeita Tukholman saaristossa. Saatan vielä antaa tälle sarjalle mahdollisuuden. Annan tälle kirjalle 4- tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.