perjantai 3. helmikuuta 2023

Karin Slaughter: Unohdettu tyttö


Tämä kirja ilmestyi 1.2.23 Harper Collinsin kustantamana. Äänikirjan pituus on 17,5 tuntia ja sen lukee suosikkini Sanna Majuri.  Slaughterilta on ilmestynyt jännäreita ja edelliset löyty tästä linkistä. Kirjailijan kiitoksissa mainitaan, että Will Trent ja Sara palaavat pian.

*
Kuka tappoi Emily Vaughnin?LONGBILL BEACH, 1982. Emily Vaughn valmistautuu tanssiaisiin, joiden pitäisi olla kouluvuoden kohokohta. Mutta Emilyllä on salaisuus. Ja ennen kuin ilta kääntyy yöksi, Emily on kuollut.Tappajaa ei löydetä. Emilyn ystävät vaikenevat, hänen arvostettu ja varakas perheensä vaikenee, elämä pikkukaupungissa jatkuu. Neljäkymmentä vuotta myöhemmin Emilyn murha on edelleen mysteeri. Mutta pian kaikki tulee muuttumaan.Andrea Oliver saapuu Longbill Beachille suorittamaan ensimmäistä tehtäväänsä Liittovaltion seriffinä: suojelemaan tappouhkauksia saavaa tuomaria. Mutta epävirallisesti hän on siellä tutkimassa Emily Vaughnin mystistä kuolemaa. Andrean omasta menneisyydestä löytyy yhteys Emilyyn ja nyt joku haluaa epätoivoisesti vaientaa Andrean – lopullisesti.
*
Kirjassa seurataan kahta juonenkulkua. Toinen on vuonna 1982, jolloin Reagan on vielä presidenttinä ja Emily joutuu kohtaamaan kauhua, kun onkin yllättäen raskaana ja koulu vain jatkuu. Toinen juonenkulku on kun Andrea alkaa 40 vuotta myöhemmin tutkia Emilyn kuolemaa ja samalla hän suojelee tuomaria, Emilyn äitiä.

Vähän turhan pitkä kirja, muuten ihan kiva. Suosittelen tutustumaan, Annan tälle kirjalle 4 tähteä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.