sunnuntai 13. lokakuuta 2024

Sanna Saarinen: Kuolema sanoo irti

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 2010 ja sen kustantaja on Luovinet. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on 10 tuntiä. Sarjan ensimmäinen osa on nimeltään Siirtolapuutarhan varjossa. 
*
Edellinen henkirikos on tuskin poistunut otsikoista, kun freelance-toimittaja Viola Glas on jälleen uuden murhamysteerin pauloissa. Hän on sopinut haastattelun suuren lehtitalon, Laatulehdet Oy:n, varatoimitusjohtaja Birgit Karan kanssa, mutta käveleekin tietämättään suoraan keskelle murhapaikkaa. Violalla riittää pengottavaa, sillä yt-neuvotteluita käynnistelevä Laatulehdet Oy kuhisee työntekijöitä, joilla olisi voinut olla syytä murhata Birgit Kara. Käsillä on salaisuuksien vyyhti, jossa nykyajan rahanahneus ja vanhat ideologiat törmäävät yhteen. Murhamysteerin lisäksi Violan pään sekoittaa nuori ja hurmaava Armas Kettunen, jonka tupsahtaminen Violan elämään tuntuu suorastaan kohtalolta.
Kuolema sanoo irti on mukaansatempaava murhamysteeri ja toinen osa terävä-älyisestä ja romansseille alttiista toimittajasta Viola Glasista kertovassa sarjassa.
*
Tämä kirja on melko tavanomainen dekkari myös ja sitä on kyllä helppo seurata. Henkilöitä ei ole liikaa ja jännitystäkin on sopivasti. Suosittelen pehmeiden dekkaireiden ystäville. Annan kirjalle 4- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.