torstai 17. lokakuuta 2024

Robin Cook: Kooma. Vol 2

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 1978 ja äänikirjan kuuntelin Celiassa. Sen pituus on noin 16 tuntia. Tämä on toinen kerta, kun kuuntelin tämän kirjan. Alkuperäinen postaus tästä linkistä. Kaikki Cookin kirjat löytyvät tästä linkistä
*
Nuori lääketieteen opiskelija Susan Wheeler oli kiinnittänyt tapauksiin huomion heti sairaalaharjoitteluun tultuaan. Kahden sinänsä terveen ihmisen päätyminen koomaan samassa leikkaussalissa vajaassa kahdessa viikossa herättää hänen terveen uteliaisuutensa. Hän ryhtyy ottamaan asiasta selvää, ja päätyy hätkähdyttäviin olettamuksiin. Ja kun totuus lopulta alkaa paljastua, se on niin kammottava, että Susan huomaa olevansa hengenvaarassa.
*
Susan on kaunis ja poikkeuksellisella alalla siihen aikaan. Heti hän törmää sairaalassa hämäriin tapauksiin. Pian hän joutuu itsekin kuoleman varaan. Vain hänen ohjaava lääkäri tukee häntä ja kaikki muut tuntuvat olevat häntä vastaan. Jännitystä riittää ja kyseessä on oikein hyvä kirja, joka kestää aina vain uudelleen lukemisen. Näitä kirjoja luin jo nuorena. Olisi kivaa, jos niitä käännettäisiin taas lisää, kun Cook on kuitenkin kirjoittanut paljon uusia jännäreitä.

Suosittelen kyllä tätäkin kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan edelleen kirjalle 4,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.