torstai 17. lokakuuta 2024

Johanna Holmström: Suden lapset

 

Tämä kirja on julkaistu 12.9.24 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on reilut 12 tuntia ja lukijana toimii Satu Paavola. Tämä on ensimmäinen kerta, kun luen tämän kirjalijan kirjoja. 
*
Vahvatunnelmainen jännitysromaani armottomasta pahuudesta, joka vaanii Kainuun metsissä.
Kuhmolaisen eläkeläispariskunnan pihalle ilmestyy kuin tyhjästä pieni rähjäinen lapsi. Poika ei puhu mitään. Rikospoliisi Minna alkaa työtovereineen tutkia tapausta, ja yksi johtolanka vie heidät läheiseen ekoyhteisöön.
Valokuvaaja Gloria muuttaa kainuulaismetsässä asuvaan yhteisöön. Hän tuntee viimein löytäneensä kodin. Vapaus ja jaettu elämä tuovat turvan, mutta idyllin alla ammottaa pelottava totuus.
Rajaseutu, ekoyhteisö sekä pandemian ja sodan aika luovat vahvan kehyksen tarinalle. Äkkiväärä väkivallan kuvaus ja loistelias kerronta nostavat kirjan syksyn kirkkaimmaksi jännäritapaukseksi.
*
Tapahtumat sijoittuvat Kuhmoon ja metsä tulee tutuksi. Poika löytyy metsästä ja pian alkaa tapahtua. Ihan ok kirja, joskin vähän enemmän jännitystä olisin toivonut. Tulipahan kuitenkin luettua. Annan kirjalle 3 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.