lauantai 19. lokakuuta 2024

Outi Pakkanen: Julma kuu

 

Tämä kirja on ilmestynyt vuonna 2012 ja sen julkaisija on CrimeTime. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on noin 8 tuntia. Pakkasen kirjat tästä linkistä
*
Rakkaussuhteissaan epäonninen Johanna Lind törmää kaupungilla elämänsä mieheen. Psykiatri Samuel Mäntynen on kaikkea sitä, mistä Johanna aina haaveillut: nuori, sivistynyt, komea herrasmies, jonka maskuliinisuutta huoleton poninhäntä vain korostaa.
Salamarakkaus sokaisee naisen eikä hän näe vaaran merkkejä eikä kuuntele läheisten varoituksia. Johanna Lind ajautuu syvälle intohimoiseen suhteeseen ennen kuin huomaa, ettei kaikki taidakaan olla sitä miltä päältä päin näyttää.
Naapuritalon yksinäinen tarkkailija näkee mitä on tapahtumassa ja päättää rientää Johannan avuksi, mutta tuleeko pelastus sittenkin liian myöhään? Onko narsisti sotkenut uusimman uhrinsa jo liian syvälle petosten verkkoon?
Outi Pakkasen tarkkasilmäinen ja ajankohtainen uutuus pureutuu yksinäisten city-ihmisten rakkauden nälkään ja hyväksikäyttöön. Narsismin ja egoismin tappava yhdistelmä piirtää julmalla tavalla kuvaa nyky-yhteiskunnan arvoista.
*
Kiva kirja naisesta, joka tapaa unelmiensa miehen. Tämä osoittautuukin kuitenkin väkivaltaiseksi. Täsä soppa syntyy ja tapahtumia riittää. Suosittelen pehmeämmän jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.