keskiviikko 23. lokakuuta 2024

Mari Jungstedt: Viimeinen tukikohta

 


Tämä kirja on ilmestynyt 22.10.24 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on vajaat 9 tuntia ja lukijana toimii Panu Vauhkonen. Jungstedtin kirjat tästä linkistä. Tämä kirja on uusi osa Gotlantiin sijoittuvassa dekkarisarjassa. 
*
Taattua jännitystä Gotlannin murhakuningattarelta!
Kesäillan idylli rikkoutuu, kun Gotlannin lounaisosassa sijaitsevassa Petesvikenissä tehdään karmaiseva löytö: kuoliaaksi ammuttu nainen. Komisario Anders Knutas saa tapauksen tutkittavakseen ja huomaa pian, että kylmäverinen surma on vasta alkua.
Samaan aikaan suunnitelmat saaren kaukaisimman kolkan kehittämisestä etenevät kaikessa hiljaisuudessa. Anders puolestaan joutuu tasapainoilemaan tutkinnan ja henkilökohtaisen elämän haasteiden kanssa. Miten yhdistää eläkepäivät ja pikkulapsen vanhemmuus?
*
Knutas ja Karin ovat saaneet lapsen ja Karin on kotona hoitamassa vauvaa. Hän kuitenkin haluaa osallistua tutkintaa. Jossain vaiheessa yllätysvieras saapuu perhejuhlaan. Johanin avioliitto on karilla ja hän tuskaileen suhteensa kanssa.  Suosittelen jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.