sunnuntai 13. lokakuuta 2024

Outi Pakkanen: Seuralainen

 

Tämä kirja on ilmestynyt vuonna 2010 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on 8,5 tuntia. Outi Pakkasen kirjat tästä linkistä. Haikealla mielellä kuulin uutisen, että Pakkanen aikoo jäädä eläkkeelle ja juuri ilmestynyt Kylmä talo jäisi hänen viimeiseksi kirjaksi. 
*
Kaipaatko kavaljeeria sukukokoukseen? Tahtoisitko tunnelmaseuraa kynttiläillallisille?
It-firmasta saneerattu Ritva Koivisto kääntää potkut voitokseen, muuttaa nimensä Rebeccaksi ja perustaa seuralaispalvelu Daylightin aikuisille naisille. Kuntosaliltaan hän poimii miesgalleriaansa raamikkaan personal trainer Sampon. Samposta tulee Sebastian, ja jo ensimmäisellä seuralaiskeikallaan hän oivaltaa, että toimenkuvaa laajentamalla voisi lyödä kunnolla rahoiksi ja päästä peliveloista.
Ennen pitkää poliisi saa selvitettäväkseen kuolemantapauksen, jonka syyt saattavat olla paljon syvemmällä kuin miltä ensisilmäyksellä näyttää. Anna Laine mäyräkoirineen vilahtelee jossain liepeillä.
*
Kirjassa on muista kirjoista tuttu kalakauppa ja sen kuskina toiminut Henry on Sampon ystävä. Myös Henri aikoo Daylightiin töihin, Mitä onkaan kuolleell tapahtnut. Miten Daylinght liittyy tapaukseen. Ihan kiva kirja, suosittelen kotimaisten kirjojen ystäville. Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.