sunnuntai 6. lokakuuta 2024

Karin Slaughter: Yli rajan

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 2013 ja sen kustantaja on Tammi. Äänikirjan pituus on reilut 16 tuntia ja kuuntelin sen Celiassa. Kirjailijan kirjat tästä linkistä
*
Will Trent ja Sara Linton tutkivat rumaa juttua menneisyydestä. Lukija tuskin uskaltaa hengittää huikean avausjakson aikana!

Agentti Will Trentin työpari Faith Mitchell menee hakemaan lastaan äitinsä Evelynin luota – mutta talon ovi on selällään, sisällä makaa surmattu mies ja yläkerrassa on panttivankitilanne. Evelyn on kadonnut, lapsi itkee lukitussa vajassa. Panttivanki kuolee ja Faith joutuu ampumaan tappajan.

Faith on yhtä aikaa poliisi, epäilty ja omainen. Mutta mikä on kadonneen äidin rooli? Jäljet johtavat 70-luvulle, jolloin Evelyn Mitchell oli yksi poliisivoimien ensimmäisistä johtavassa asemassa olevista naisista. Vuosien takainen lahjusjuttu nostaa päätään, ja Faith joutuu luottamaan Williin, joka tutki hänen äitinsä osuutta jupakassa.
*
Sara ja Will lähentyvät, kun tutkivat yhdessä Faithin äidin katoamista. Tilannetta haittaa vain Willin "vaimo", joka ilmestyy yllättäen paikalle. Hyvä kirja ja suosittelen kyllä lukemaan näitä järjestyksessä. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.