maanantai 7. lokakuuta 2024

Cara Hunter: Murha perhepiirissä

 

Tämä kirja on ilmestynyt 4.10.24 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on 12 tuntia ja sen lukee Eero Saarinen ja Emilia Howells. Cara Hunterin kirjat tästä linkistä. Kirjassa seurataan kuulustelupöytäkirjoja, lehtijuttuja sekä tv-dokumenttia. Näistä voisi ehkä enenmmän saada irti painetussa kirjassa. Mutta sai niitäkin seurattua näin äänikirjassakin. Tämä kirja on itsenäinen kirja, ja ei ole osa sarjaa. 

*
Omintakeinen ja nerokas rikosmysteeri heittää haasteen kaikille dekkarifaneille. Osaatko sinä ratkaista rikoksen?
Guy Howard menetti isäpuolensa ollessaan 10-vuotias. Ruumis löytyi kotipihalta, ja vaikka Howardin sisaret olivat paikalla, kukaan ei nähnyt mitään. Kohuttu tapaus jäi selvittämättä. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Howard ryhtyy tekemään tv-sarjaa, jossa käydään vielä kerran läpi kaikki todisteet rikospaikkakuvista ruumiinavausraportteihin.
True crime -sarjan lailla etenevässä jännärissä lukija saa tutkittavakseen saman materiaalin kuin dokumenttiryhmän asiantuntijatiimi. Jokainen tapahtumaan liittyvä ihminen haastatellaan vielä kerran – ja salaisuudet paljastuvat kameran edessä.
*
Kirjassa tosiaan kaksi lukijaa, jotka vuorottelevat koko ajan, kun toinen kertoo ja toinen kommentoi. Ihan mielenkiintoinen tapa lukea, joskin alkuun oli vähän hankala seurata. Äänikirjassa on myös vähän muita ääniä jenkkiläisten äänikirjojen tapaan. Se vähän häiritsi. Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.