torstai 3. lokakuuta 2024

Karin Slaughter: Pettävä hiljaisuus 

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 2012 ja sen kustantaja on Tammi. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on 19 tuntia. Tämä on 4. osa Will Trent -sarjassa ja myös Sara Linton on mukana. 
*
Grantjärven hyisestä vedestä löytyy nuoren naisen ruumis. Rannalle jätetty viesti viittaa itsemurhaan. Nopeasti käy kuitenkin ilmi, että kyseessä on raaka murha.

Grant Countyn pikkukaupungin entinen patologi Sara Linton, joka on pitkän poissaolon jälkeen palannut lapsuudenkotiinsa kiitospäiväksi, tulee sattumalta vedetyksi juttuun mukaan. Pääepäilty haluaa palavasti tavata hänet., mutta kun Sara kiiruhtaa poliisiasemalle, mies makaa sellissään kuolleena. Sara ei luota vanhan vihamiehensä Lena Adamsin kykyyn hoitaa tutkimuksia ja kutsuu apuun Georgian etsivätoimiston ja erikoisagentti Will Trentin. Will saa huomata, että pikkukaupunkilaiset vetävät itsepäisesti yhtä köyttä ja vaikenevat tapauksesta täysin. Ja ainoa ihminen, joka osaisi kertoa totuuden, on kuollut.
*
Leenaa syytetään vangin itsemurhasta ja Sara on paikalla. Will hälytetään tutkimaan tapausta. Pian kaikki entiset ja uudet päähekilöt ovat paikalla. Kivaa kun molempia sarjoja näin yhdistetään. Hyvä kirja, annan sille 4,5 tähteä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.