lauantai 12. lokakuuta 2024

Nora Roberts: Revontulet

 


Tämä kirja on ilmestynyt alunperin vuonna 2005 ja sen kustantaja on Gummerus. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja siellä sen pituus on 24 tuntia. Eli aikas paksu kirja. Kuunnellut Robertsin kirjat tästä linkistä
*
Kovia kokenut poliisi Nate Burke etsii rauhaa syrjäisestä alaskalaiskylästä. Jylhä luonto lumoaa Naten, mutta kaupunkipahanen osoittautuu kylmäksi ja tyhjäksi. Juuri kun hän alkaa pelätä tehneensä elämänsä suurimman virheen, hän huomaa tuijottavansa Meg Gallowayn jäänsinisiin silmiin. Nate sulattaa ennätysvauhdilla yksin elämään tottuneen Megin sydämen, mutta tapahtumat saavat yllättävän käänteen, kun jääluolasta löydetään miehen ruumis. Pikkukaupungin asukkaista alkaa paljastua suuria salaisuuksia, ja Nate huomaa olevansa jälleen elementissään. Mutta hänen löytönsä tuntuvat uhkaavan rakkautta, jonka hän on viimein löytänyt.
*
Naten työpari on kuollut ja tämä päättää matkustaa Alaskaan poliisipääliköksi. Pienet lentokoneet kammottavat häntä ja hänen tulevalla ihastuksellaan on pienlentokone. Pian Megin isä löytyy luolasta kuolleena, kun he etsivät kadonneita opiskelijapoikia vuoristosta. Tapahtumia riittää.

En yleensä pidä näin pitkistä kirjoista ja tämäkin tuotti vaikeuksia, mutta kuitenkin jännitystä ja romantiikkaa oli koko kirjan verran. Suosittelen kaikille romanttisen jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.