lauantai 20. toukokuuta 2023

Seppo Jokinen: Viha on paha vieras

 

Tämä kirja on vuodelta 2007 ja sen kustantaja on Karisto. Äänikirja löytyy Celiasta. Tämä on 12. osa suositussa Koskinen-sarjassa
*
Tavallisessa tamperelaislähiön kerrostalossa alkaa tapahtua pelottavia asioita, jotka ylittävät selvästi perisuomalaisen pikkuriitelyn ja jurnutuksen. Ihmisten asunnoissa käy kutsumaton vieras, joka siirtelee tavaroita ja jättää jälkeensä uhkaavia viestejä. Komisario Koskisen on vaikea päätellä, onko kyseessä sairas häiriköinti vai hiljaa kytevä vaara. 

Sitten naapureitaan terrorisoinut talokyttääjä löytyy asunnostaan surmattuna. Motiivi on jokaisella talon asukkaalla, joten epäiltyjä ei Koskiselta ja tämän tutkijaryhmältä puutu - mutta siitä kerrostalon kauhunhetket vasta alkavat. Yksi asukas joutuu murhayrityksen uhriksi kotonaan, toinen silmittömän väkivallan kohteeksi kotimatkalla. Ja pian Koskinen huomaa tutkivansa rikossarjaa, joka vetää toinen toistaan kirkuvampien lööppien huomion. 
*
Koskisen parisuhteessa sujuu rauhallisesti ja hänellä on aikaa auttaa poikaansa Anttia talon rakentamisessa. Kaatio potee sairaslomalla ja rikososastolla tapahtuimia riittää. Suosittelen tätä sarjaa ja kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.