lauantai 13. toukokuuta 2023

Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt: Vihan jäljet, vol 2

 

Tämä on toinen kerta kun luen tämän kirjan ja ensimmäinen postaus löytyy tästä linkistä. Tämä on uusin osa suositussa Sebastian Bergman -sarjassa. Äänikirjan pituus on 13,5 tuntia ja sen kustantaja on Otava.
 *
Kriminaalipsykologi Sebastian Bergman tekee paluun henkirikosyksikköön huippusuositun dekkarisarjan seitsemännessä osassa.

Kauhu on vallannut Karlshamnin, jossa on tapahtunut lyhyessä ajassa kolme murhaa. Vanja Lithnerin luotsaama henkirikosyksikkö työskentelee paineen alla saadakseen tappajan kiinni, mutta heillä ei ole johtolankoja, ei silminnäkijöitä - ei mitään.

Sebastian Bergman on isoisäksi tultuaan rauhoittanut elämäntyyliään ja työskentelee nyt osa-aikaisesti terapeuttina. Sitten hänen vastaanotolleen ilmestyy asiakas, joka kääntää hänen maailmansa ylösalaisin.

Tv-sarjojen Silta ja Wallander käsikirjoittajien hyytävän jännittävä dekkarisarja jatkuu!
*
Toivottavasti tämä sarja saa pian jatkoa. Tilanne on muuttunut, kun Torkel on lopettanut työn ja Billy myös. Sebastianilla on vihdoin viimein elämä mallillaan. Lopussa oleva koukku on kyllä mullistava ja jään kyllä odottamaan innolla sen jakokertomusta. Se julkaistaan ruotsiksi tämän vuoden syyskuussa. Toivotaan, että se ilmestyisi myös pian suomeksi. 

Suosittelen tätä koko sarjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan edelleen tälle kirjalle viisi tähteä
*
Uutta tietoa, uusi osa, Syyllisyyden taakka, ilmestyy suomeksi äänikirjana 31.10. 2023! 

2 kommenttia:

 1. Mainio sarja! Hjorth & Rosenfedt jatkavat varmaotteisesti Sebastian Bergman -sarjaansa luoden juonen punontaansa ja henkilögalleriaansa sopivasti uusia piirteitä ja elementtejä niin, että lukijan ote säilyy herpaantumattomana ja lopputulemaksi jää: kelpo dekkari - kannatti lukea!!

  Kosto on yksi tavallisimmasta henkirikosten motiiveista, mutta onko se suloinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mainio sarja! Henkilöt kehittyy koko ajan ja jatkoa seuraa!

   Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.