torstai 3. helmikuuta 2022

Michael Hjorth & Hans Rosenfeldt: Vihan jäljet


Kriminaalipsykologi Sebastian Bergman tekee paluun henkirikosyksikköön huippusuositun dekkarisarjan seitsemännessä osassa.
Kauhu on vallannut Karlshamnin, jossa on tapahtunut lyhyessä ajassa kolme murhaa. Vanja Lithnerin luotsaama henkirikosyksikkö työskentelee paineen alla saadakseen tappajan kiinni, mutta heillä ei ole johtolankoja, ei silminnäkijöitä - ei mitään.
Sebastian Bergman on isoisäksi tultuaan rauhoittanut elämäntyyliään ja työskentelee nyt osa-aikaisesti terapeuttina. Sitten hänen vastaanotolleen ilmestyy asiakas, joka kääntää hänen maailmansa ylösalaisin.
Tv-sarjojen Silta ja Wallander käsikirjoittajien hyytävän jännittävä dekkarisarja jatkuu!

Syksyn uutuus kirja oli pitkästä aikaa julkaistu Sebastian Bergman sarjan jatko-osa. Tämä oli aivan loistava aloitus kirjavuoden 2022. Kirjassa on oma rikosjuttunsa, mutta siinä palataan myös aikaisemmin kesken jääneeseen asiaan. Tämä on aivan kutkuttavan jännittävä kirja, kun vähän muistaa edellisiä osia. Ehdottomasti suosittelen lukemaan tämän sarjan järjestyksessä. Ja ilmeisesti jatkoa on luvassa, koska lopussa on koukku...

Suosittelen koko sarjaa kaikille jännityksen ystäville! Annan tälle kirjalle täydet 5 tähteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.