keskiviikko 15. maaliskuuta 2023

Laura Dave: Suojele häntä

 

Tämä kirja on ilmestynyt 10.3.23 ja sen kustantaja on WSOY. Äänikirjan pituus on 9,5 tuntia ja sen lukee Krista Putkonen-Örn. Kustantajalle kiitokset arvostelukappaleesta!
*
Mitä olet valmis uhraamaan rakkaidesi vuoksi? 

Huimaavia juonenkäänteitä ja ravistelevaa perhedraamaa! Koskettava trilleri, joka osuu syvälle sydämeen. 

Ennen kuin Owen Michaels katoaa kuin tuhka tuuleen, hän onnistuu lähettämään viestilapun vaimolleen. Viesti on lyhyt, vain yksi rivi: Suojele häntä. Hannah on hämmentynyt ja peloissaan, mutta tietää tasan tarkkaan, että hänen miehensä tarkoittaa kuusitoistavuotiasta tytärtään, joka menetti biologisen äitinsä jo lapsena – tytärtään, joka ei voi sietää uutta äitipuoltaan. Kun seuraavaksi ovelle saapuvat sekä liittovaltion sheriffi että FBI, alkaa tilanteen vakavuus valjeta kaikille. 

Laura Dave (s. 1977) on suosittu amerikkalainen kirjailija, jonka kuudes romaani Suojele häntä singahti välittömästi New York Times -lehden bestsellerlistan ykköseksi ja pysyi listalla yhteensä 48 viikkoa. Reese Witherspoon valitsi romaanin kirjakerhonsa lukemistoon ja siitä on tekeillä myös Witherspoonin tuottama TV-minisarja. Laura Dave asuu Kaliforniassa perheensä kanssa. 
*
Olen samaa mieltä kuin Luetut.net-blogin Mari, että tämä kirja on melko laimea. En kokenut missään vaiheessa jännitystä ja minusta kirja loppui vähän kesken. Kyllähän tämä aivan kuunneltava oli, mutta ei sen enenpää...

Suosittelen trillereiden ystäville. Annan tälle kirjalle 3- tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.