maanantai 20. maaliskuuta 2023

Nora Roberts: Hehkuvasieluinen nainen

 

Tämän kirjan kustantaja on Harper Collins ja se on ilmestynyt 10.3.23. Kiitokset kustantajalle arvostelukappaleesta. Äänikirjan pituus on reilut 7 tuntia ja sen lukee Rosanna Kemppi. Olen lukenut Robertsin kirjoja ajan kuluessa runsaasti, mutta tämä on ensimmäinen bloggaus aiheesta.
*
Romantiikan mestarin hehkuva rakkaustarina

Brian Donnelly on lahjakas hevosvalmentaja. Hänen käsissään hevoset saavat olla hevosia, ei kesytettyjä kilpailijoita. Brian saa työtarjouksen ja muuttaa Irlannista Atlantin toiselle puolelle valmentamaan Grantin perheen maineikkaan tallin hevosia. Hevoset ovat tuttu haaste Brianille, mutta vaikeamman haasteen edessä hän on katsoessaan Grantin perheen nuorinta tytärtä Keeleyä silmiin. Keeley on aito irlantilainen, jonka sielu loimuaa yhtä tulisena kuin punaiset hiukset hänen harteillaan.
*
Keeley on kaunis, mutta myös taitava hevosten kanssa. Kun hän kohtaa Brianin, tunteet leiskuvat heidän välillään. Kirjassa liikutaan niin laukkaradoilla kuin estekisoissa. Tämä on mukavan lämminhenkinen romattinen kirja ja kivaa välillä lukea tällaista kevyempää kirjallisuutta. 

Suositten tätä kirjaa kaikille hevosten ja romantiikan ystäville. Annan tälle kirjalle neljä tähteä.

2 kommenttia:

  1. Luin aikoinaan paljon Robertseja, mutta jostain syystä hänen uudemmat kirjat ei oo innostaneet. Pitäisi varmaan vielä kokeilla, välillä on kiva lukea tuttua ja turvallista romantiikkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nämä on kyllä mukavan kevyitä kirjoja...

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.