maanantai 20. maaliskuuta 2023

Karin Slaughter & Lee Child: Puhdasta kultaa

 

Tämä minudekkari on kahden suosikkikirjailijani kirjoittama. Äänikirjan pituus on vajaat kolme tuntia ja sen lukee Ville-Veikko Niemelä. Kustantaja on HarperCollins. Kuuntelin tämän kirjan heti tuoreeltaan ja bloggaus siihen löytyy tästä.
*
Kaksin verroin toimintaa.
Kaksin verroin draamaa.
Kaksin verroin ongelmia.

Will Trent on peitetehtävässä Fort Knoxissa. Toimeksianto: tutkia kahdenkymmenenkahden vuoden takaista murhaa. Epäillyn nimi: Jack Reacher.

Jack Reacherillä on Fort Knoxissa oma tehtävänsä: paljastaa vaarallinen rikollisrinki, joka toimii Yhdysvaltain puolustusvoimien sydämessä. Paitsi että nyt Will Trent on paikalla.

Taustalla on kuitenkin suurempi salaliitto - sellainen, jota sen kummemmin erikoisagentti kuin entinen sotilaspoliisi ei olisi osannut odottaa. Jack Reacherin ja Will Trentin ainoa vaihtoehto on tehdä yhteistyötä ja leikkiä nätisti. Mikäli se vain heiltä onnistuu...
*
Kiva, että tällaisia julkaistaan. Joskin tästä olisi saanut kyllä enenmmänkin aikaiseksi.... James Bondin tapaan tässä ollaan Fort Knoxissa ja Reacher on rahapulassaan pestautunut siivoamaan kultaharkkoja. 

Kiva välillä lukea lyhyempiäkin kirjoja ja suosittelen Trentin ja Reacherin ystäville. Annan tälle kirjalle kolme tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.