tiistai 4. toukokuuta 2021

Huhtikuun luetut

 


Huhtikuussa kuuntelin yhteensä 13 kirjaa. Eli hieman yli viimevuotisen keskiarvon, mikä oli 12. Kaikki lukemani kirjat olivat äänikirjoja ja siihen sisältyi niin uusia kuin vanhojakin kirjoja. Lisäksi kuukauteen mahtui jokunen kesken jäänyt kirja (Mm. Harperin Kadonnut mies ja Hancocin Ruumiskukka)

Huhtikuun paras kirja oli Lincoln Childin ja Douglas Prestonin uutuus, Sininen labyrintti. Se kuuluu Pendergast-sarjaan, mikä on aivan mahtava!

Toinen maino kirja oli Lee Childin Linnoitus. Olen huhtikuussa aloittanut lukemaan taas Jack Racher-sarjaa ja luen sen tapahtumajärjestyksessä. Seuraava osa, Tulilanka, on pian vuorossa. Linnoitukselle annoin 5- tähteä. 

Lisäksi huhtikuussa luin monta muutakin tosi hyvää kirjaa seuraavasti:

    - Seppo Jokinen: Siipirikkoiset 4

    - Keigo Higashino: Myrkyllinen liitto 4

    - Emelie Scheppin: Yhdeksän elämää 4,5

    - Lee Child: Kovassa koulussa 4,5; Tappotahti 4,5; sekä Epäilty 4,5

    - Robin Cookin: Shokki 4,5

Eli erittäin antoisa kuukausi oli kyseessä. Olen viimeaikoina kyllästynyt huonoihin kirjoihin ja melko helposti jätän kesken, jos ei usean tunnin jälkeen ilmene mitään vetoa. Yritin esimerkiksi kuunnella Jane Harperin kirjaa pitkään, josko siinä olisi jotakin jännitystä, mutta ei. Onkin ollut helpottavaa palata vanhojen tuttujen sarjojen pariin ja nauttia niistä! Toukokuussa on tarjolla luettavaa taas entiseen malliin, eli hyväksi todettuja sarjoja ja uusimpia uutuuksia. Näihin molempiin kategorioihin kuuluu mm. Jarkko Sipilän uutuus, joka on juuri ilmestynyt äänikirjana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.