tiistai 20. huhtikuuta 2021

Lee Child: Epäilty

 


Lee Child: Epäilty, 2012. Äänikirjan lukija Aku Laitinen ja sen pituus on reilut 12 tuntia. Tämä Jack Racher -kirja sijoittuu vuoteen 1997, eli aikaan juuri ennen sarjan ensimmäistä julkaisua, Tappotahtia. Luen sarjaa sen tapahtumajärjestyksessä ja tämä on siis seuraava. 

Racher saa komennuksen pienelle paikkakunnalle Missisippiin, jossa kaunis nainen on kuollut. Kaupungin liepeillä sijaitsee armeijan varuskunta ja pelkona on, että syyllinen on sieltä. Racherin on tarkoitus olla paikalla siviilinä ja tarkkailijana, mutta tämän rooli paljastuu heti paikkakunnan seriffille, joka on myös kaunis nainen ja entinen sotilapoliisi. Niinpä he yhdistävät voimansa niin työssä kuin vapaa-ajalla ja päättävät selvittää tapauksen yhdessä.

Kun Racher tutkii asioita tarkemmin, ilmenee, että myös muita naisia on kuollut. Lisäksi tukikohdan raja-aitojen tuntumassa tapahtuu outoja. Kun asiaan vielä liittyy tärkeä senaattori ja tämän poika, on soppa valmis. Tämän kaiken Racher taas selvittää, mutta saa kyllä kaikesta tarpeekseen. Niinpä legenda on valmis. 

Näissä kirjoissa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista ja tottahan se on, että välillä on vähän uskottavuuskin kateissa. Mutta so what. Kelpo viihdettähän tämä on! Aika kuluu tämänkin kirjan parissa rattoisasti.

Suosittelen tätä kirjaa jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4,5 tähteä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.