maanantai 31. toukokuuta 2021

Lee Child: Teksas palaa

 

Tämä on 5. osa Jack Reacherista kertovassa jännityssarjassa. Kirja on julkaistu Suomessa vuonna 2003. Äänikirjan pituus on reilut 17 tuntia ja lukijana toimii Markus Niemi. Se tässä sarjassa on myös mielenkiintoista, että kirjailija on britti ja sarja sijoittuu Yhdysvaltoihin ja kertoo seikkaperäisesti maan paikoista. 

Teksasin armoton helle, autio maisema ja salaisuuksia hautovat kaupunkilaiset. Reacher saa liftatessaan kyydin kauniilta ja rikkaalta naiselta, joka anelee epätoivoisesti Reacheria murhaamaan hänen aviomiehensä. Virkavallalta on turha pyytää apua, sillä väkivaltainen mies sattuu omistamaan koko kaupungin... Mutta onko naisen tarina totta? Sen selvittämisessä auttaa vain suora toiminta.

 Matkoillaan Reacher törmää erilaisiin kohtaloihin ja tämä nainen tuntuu pitävän jotain outoa sisällään. Jack pestautuu maatilalle töihin ja pääsee sitä myöten myös ratsaille. Teksasin kuuma kesä meinaa viedä veronsa. Tässä kirjassa myös hän pääsee tutustumaan naisen tyttäreen, mikä tuntuu olevan tällä karskille miehelle vierasta.

Suosittelen kirjaa lämpimästi. Annan tälle kirjalle 5- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.