lauantai 31. lokakuuta 2020

Lokakuun luetut

 


Lokakuussa nähtiin kaikki säätyypit lumisateesta ja räntämyrskystä auringonpaisteeseen ja vesisateeseen... Loppukuusta pääsin taas eroon kaikista syksyn hommista ja pystyin paremmin keskittymään lukemiseen. Kuuntelin lokakuussa yhteensä kolmetoista kirjaa. Kaikki siisä äänikirjoina. Kuukauteen mahtuu myös muuta, eli ensimmäiset tiedot kevään ja kesän 2021 uutuuksista sekä tietysti Helsingin kirjamessut. Lisäksi loka-marraskuun vaihteeseen päätin pistää pystyyn lukumaratonin. Tervetuloa siihenkin mukaan! Nyt ei ole puutarhahommia tai muita syitä olla lukematta...

Lokakuuhun mahtui monenlaisia kirjoja ja suurin osa oli jännityskirjallisuutta. Yksi todella hyvä elämänkerta tuli kuunneltua, eli Jari-Matti Latvalan. Se olikin kuukauden paras kirja 4,5 tähdellä. Muita noin neljän tähden kirjoja oli paljon eli yhteensä 9 kappaletta. Iso osa luetuista oli uutuuksia, peräti  11 kappaletta.

Seuraavaksi parhaita kirjoja oli monta 4+ tähden kirjaa:Kuukauden vaihteessa aloin lukea Helmet-haasteeseen kirjoja ja niistä valmiina Henning Mankelin Haudattu sekä Kirsti Kurosen Paha Puuska. Lisäksi kesken on Jules Vernen Kapteeni Grantin lapset. Sen lisäksi on kaksi muutakin kirjaa kesken juuri kuun vaihteessa... Ensi kuulle on tiedossa myös uutuuksia, mm. Lee ja Andrew Childin uutuus Salaliitto sekä Lisa Jewellin Joka askel jonka otat. Myös muutama syys-lokakuun aikana ilmestynyt uutuus on vielä lukematta.

Lukuintoa kaikille ja hyvää syksyn jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.