maanantai 29. heinäkuuta 2024

Mari Jungstedt: Kevään kalpeudessa

 

Tämä kirja on julkaistu suomeksi vuonna 2011 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on noin 8 tuntia. Tämä on 6. osa gotlantilaista sarjaa. Kirjailijan kirjat tästä linkistä
*
Viktor Algård järjestää Visbyn uudessa kongressitalossa yli viidensadan vieraan juhlat. Juhlien isännälle kekkerit jäävät viimeisiksi, sillä seuraavana aamuna hänet löydetään juhlapaikalta murhattuna.
Murhatutkimuksia johtava komisario Knutas löytää motiivin, joka kietoutuu erään teinipojan vakavaan pahoinpitelyyn. Tutkimusten edetessä hän joutuu vaikean ongelman eteen niin teini-ikäisten lasten vanhempana kuin Visbyn poliisin rikoskomisarionakin.
Tv-toimittaja Johan Berg puolestaan seuraa omia johtolankojaan. Liian myöhään hän huomaa läheistensä olevan hengenvaarassa.
Mari Jungstedt (s. 1962) on ruotsalainen rikoskirjallisuuden supertähti, jonka dekkareita ovat myös Suomessa kiittäneet niin lukijat kuin kriitikot.
*
Karinilla on jokin salaisuus ja Knutas yrittää sitä selvittää. Samoin Knutaksen pojalla on jokin huonosti ja viha kohdistuu isään. Gotlantilainen mies kuolee ja poliisilla riittää työtä. Myös Johanilla ja Emmalla sattuu ja tapahtuu...

Tämä on hyvä kirja ja sarja. Tykkään kovasti. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.