maanantai 8. heinäkuuta 2024

Kaarina Griffiths: Meren syliin

 

Tämä kirja on ilmestynyt kesällä 2023 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan pituus on 12,5 tuntia ja sen lukee Krista Putkonen-Örn. Tämä kirja aloittaa Englantiin sijoittuvan dekkarisarjan. 
*
Karunkauniisiin Cornwallin maisemiin sijoittuva uusi kotimainen dekkarisarja alkaa!
Kuvataiteilija Kaisla Aalto saapuu pieneen englantilaiskylään residenssiin ja tutustuu oitis paikallisiin, jotka vaihtavat päivittäin kuulumisia kylän pubissa. Pian yksi puheenaihe on ylitse muiden: rannan luolastosta löytyy naisen ruumis, joka on puettu muistuttamaan merenneitoa. Jokaisella on oma käsityksensä siitä, mitä on tapahtunut.
Poliisi saa avukseen suomalaislähtöisen kriminaalipsykologin. Tapauksesta on kiinnostunut myös Lontoosta saapunut toimittaja Emma Patel, josta Kaisla löytää hengenheimolaisen. Pian naiset alkavat kuitenkin pelätä olevansa itse vaarassa. Ovatko he saaneet selville liikaa?
*
Sijainti on hieno pienessä kylässä rannikolla Englannissa. Suomalaisia on kirjassa parikin kappaletta ja siinä on hyvä Suomi-kytkös. En ole ihan varma mitä tästä kirjasta pitäisin, mutta aivan kuunneltava se oli. Ehkä kuuntelen myös jatko-osan, joka on nimeltään Lintumies. Annan tälle kirjalle* 4- tähteä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.