keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Sara Ochs: Paratiisin pinnan alla

 


Tämä kirja on julkaistu 16.7.24 ja sen kustantaja on Bazar. Äänikirjan pituus on 11 tuntia ja sen lukee Sanna Majuri. Kustantajalle kiitokset arvostelukappaleesta. Tämä on kirjailijan ensimmäinen suomennos. 
*
Hengitä syvään
Sara Ochsin esikoistrillerissä Paratiisin pinnan alla unelma muuttuu painajaiseksi Thaimaan kristallinkirkkaissa vesissä.
Cass johtaa oppilaitaan ensimmäiselle sukellukselle upealla Koh Sangin rannikolla Thaimaassa. Cass on ohjannut monta vastaavaa sukellusta aiemminkin, mutta tällä kertaa asiat karkaavat nopeasti käsistä.
Kun Cass pääsee takaisin rantaan, yksi hänen oppilaistaan on kuollut ja toinen vakavasti loukkaantunut. Cass tietää, että hänen idyllinen elämänsä tropiikissa saattaa pian olla ohi. Joku tietää Cassin piilotteleman salaisuuden, ja Thaimaan kuvankauniissa maisemissa sukeltaessa voi helposti sattua onnettomuuksia. Etenkin, koska joku vaikuttaa varmistavan yksi murha kerrallaan, etteivät reppureissaajat koskaan lähde paratiisista. Ja Cassilla on tunne, että hän saattaa olla seuraava uhri.
Sara Ochsin maailmalla suureen suosioon noussut esikoistrilleri Paratiisin pinnan alla kertoo Thaimaassa asuvasta sukelluksenopettajasta, jonka menneisyys vyöryy päälle hyökyaallon lailla.
*
New Yorkissa syntynyt ja kasvanut Sara Ochs asuu nykyään Ruotsissa ja jakaa perheensä kanssa ajan kahden maan välillä. Paratiisin pinnan alla on hänen esikoisteoksensa. Kirjailijanuransa ohella Ochs työskentelee oikeustieteen professorina ja opettaa kansainvälistä lakia.
*
Thaimaan rannikolla sattuu ja tapahtuu. Sormus löytyy ruumiin läheltä ja miten se liittyy kuolemiin. Ystävyksillä ei ole ollut kaikki kunnossa ja loppua kohden tapahtuvat kuroutuvat. 

En kyllä päässyt tämän kirjan imuun lainkaan ja kuuntelu tuntui pitkäpiimäiseltä. Suosittelen kirjaa kuitenkin trillereiden ystäville. Annan tälle kirjalle 2 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.