tiistai 2. heinäkuuta 2024

Jørgen Jæger: Verellä kirjoitettu

 

Tämä kirja on julkaistu 2.7.24 ja sen kusjtantaja on Word Audio Publishing. Äänikirjan pituus on noin 11 tuntia ja sen lukee Jukka Pitkänen. Tämä on neljäs osa norjalaista sarjaa
*
Ole Vik kollegoineen joutuu äärirajoille

Idyllisessä Fjellberghavnissa tapahtuu kummia: pidetty hammaslääkäri ammutaan keskellä katua tämän ollessa matkalla klinikalleen, ja vain muutamaa tuntia myöhemmin historiallinen poliisiasema joutuu tuhopolton kohteeksi.

Nimismies Ole Vik menettää tulipalossa paitsi toimistonsa, myös kotinsa. Hän perustaa tilapäisen toimiston paikalliseen täyshoitolaan, jonka omistajana häärii kunnianhimoinen Edistyspuolueen puheenjohtajaehdokas Martha Strand. Tilapäisestä majoituksesta on kuitenkin vaikea johtaa tutkintaa, eikä Vik kollegoineen edes tiedä, onko heillä käsissään monta erillistä tapausta, vai liittyvätkö kaikki jotenkin toisiinsa. Eräs yhdistävä tekijä näyttää olevan hämmennystä herättävät uhkauskirjeet, joita on lähetetty useille kaupunkilaisille. Kun kaiken päälle putoaa vielä massiivinen pommiuhka, on Ole Vik kaulaansa myöten pulassa...

Jørgen Jæger kuuluu Norjan myydyimpiin ja rakastetuimpiin dekkarikirjailijoihin.
Tositapahtumista inspiraationsa saanut Verellä kirjoitettu on suositun, kuvitteelliseen Fjellberghavnin pikkukaupunkiin sijoittuvan jännitysromaanisarjan neljäs osa.

“Jørgen Jæger iskee täysosuman jo neljännen kerran." Terje Stemland, Aftenposten
*
Tämä on kiva sarja ja mukavaa, että sitä suomennetaan. Ole Vik on mukava ja uskottava päähenkilö ja häntä on mukava seurata. Kirja on sopivan mittainen ja Pitkäsen lukemista on kiva kuunnella. Suosittelen lämpimsti tutustumaan. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.