keskiviikko 24. heinäkuuta 2024

Mari Jungstedt: Aamun hämärissä


Naistenviikko.
Tämä kirja on julkaistu vuonna 2010 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on vajaat 12 tuntia. Tämä on 5. osa gotlantilaista sarjaa. Jungstedtin blogatut kirjat tästä linkistä
*
Gotlantiin sijoittuva suosittu dekkarisarja jatkuu
Gotlantilainen rakennusfirman omistaja ja tunnollinen perheenisä on lähtenyt aikaiselle aamulenkille Fårön saaren leirintäalueella. Vähän myöhemmin hänet löydetään rauhalliselta hiekkarannalta kuolleena. Miestä on ammuttu kylmäverisesti päähän.
Kun poliisi alkaa selvittää käsittämätöntä ja raakaa murhaa, Karin Jacobsson saa elämänsä tilaisuuden: hän pääsee johtamaan ensimmäistä isoa juttuaan, sillä komisario Anders Knutas on lomalla. Myös toimittaja Johan Berg etsii sinnikkäästi totuutta, samalla kun yrittää voittaa takaisin elämänsä rakkauden, Emma Winarven.
*
Knutas on loamalla Tanskassa perheensä kanssa, ku Gotlannissa tapahtuu surmateko. Hän päättää palata kotiin auttamaan tutkinnassa. Johanin ja Emman suhde on karilla edellisen kirjan tapahtumien tähden ja Johan haksahtuu työkaveriin ja ongelmat lisääntyy. Poliisella on kiire tutkia rikosta ja saarella sattuu ja tapahtuu, pian myös Knutas on vaarassa. 

Tämä on tosi hyvä sarja ja hyvin kestää uuden lukemisenkin. Suosittelen tätäkin kirjaa lämpimästi kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.