maanantai 15. heinäkuuta 2024

Outi Pakkanen: Muistivirhe


Tämä kirja on julkaistu vuonna 2009 ja sen kustantaja on Otava. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on reilut 7 tuntia. Pakkasen blogatut kirjat tästä linkistä. Outi Pakkasen kirjojen kirjoitusjärjestys tästä linkistä. 
*
Menneisyyden piinaamat kaksossisaret etsivät selitystä erilaisille muistikuvilleen.
Helsinkiläinen Meri Aalto on alkoholiongelmaansa peittelevä juristi ja Berliinissä asuva Tuuli Aalto-Werner leskeksi jäänyt kotirouva. Kaksosina he ovat identtiset, mutta ihmisinä täydellisen erilaiset. Ja erilaiset ovat heidän muistonsakin.
Tuulin talvilomalla Suomessa tilanne kärjistyy. Miten saman tapahtuman voi muistaa kahdella täysin vastakkaisella tavalla? Kun toinen naisista katoaa, ei kukaan tiedä, onko kyseessä rikos, onnettomuus vai tahallinen katoamistemppu. Ratkaisua miettiessä valmistuu maailman paras bataattikeitto. Sen takaa mysteeriä sivusta seuraava mainio kotikokki Anna Laine.
*
Kiva kirja kaksosista, joilla on molemmilla salaisuudet. Anna Laine on myös mukana vähän sivuosassa. Toinen kaksosista katoaa ja sukulaiset ovat huolissaa, kuka mitenkin. 

Nämä on sellaisia hyvän mielen kirjoja, joissa on sopivasti jännitystä ja ei mitään väkivaltaa. Suosittelen. Annan tälle kirjalle 4- tähteä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.