lauantai 20. heinäkuuta 2024

Karl Eidem & Jale Poljarevius: Lastensairaala

 

Tämä äänikirja on ilmestynyt vuonna 2021 ja sen kustantaja on Saga Egmont. Äänikirjan pituus on noin 10 tuntia ja sen lukee Erja Manto. Tämä on ensimmäinen osa ruotsalaista sarjaa. Luin toisen osan, joka on nimeltään Ajojahti. 
*
un poliisi Hannah Kaufman on eräänä tavallisena päivänä matkalla töihin, hän saa yllättävän puhelun. Tukholman yliopistollisessa lastensairaalassa on ammuttu laukauksia.
Hannah ajaa suoraan sairaalaan, jossa häntä odottaa kauhistuttava tilanne. Terroristit ovat vallanneet rakennuksen. He aikovat teloittaa kylmäverisesti yhden lapsen tunnissa, jolleivat saa haluamaansa. Hannah on joutunut keskelle panttivankidraamaa, joka vaikuttaa pahalta painajaiselta – onko hänellä mitään mahdollisuuksia pelastaa viattomien lasten henkeä?
Karl Eidem on ruotsalainen kirjailija ja talousanalyytikko. Jale Poljarevius puolestaan on ruotsalainen poliisiylitarkastaja. Yhdessä he ovat kirjoittaneet hyytävän "Lastensairaala"-trillerin.
*
Kirjaa on helppo seurata, kun koko ajan ollaan yhdessä paikassa, vaikkakin eri näkökulmia kuitenkin on. Seurataan poliisia sekä tilannetta sairaalan sisällä, missä yksi äiti on saanut salattua kännykän terroristeiltä. Tämä viestii poliisien kanssa ja pelastus lähestyy. Ihan hyvä, joskin rankka kirja. Suosittelen jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 3,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.