maanantai 29. heinäkuuta 2024

Johanna Salo: Väärä morsian


Tämä kirja on julkaistu äänikirjana tänä kesänä ja sen kustantaja on Saga. Äänikirjan pituus on noin 5 tuntia. Johanna Salon kirjat tästä linkistä. 
*
Satu on vastavalmistunut muotisuunnittelija, jonka opinnäytetyö – oma pieni mallisto ja muotinäytös – on ollut suuri menestys. Kiitos onnistumisensa Satu on saanut unelmien työtarjouksen kotimaiselta muotitalolta, jonka ilmettä hänen on määrä uudistaa ja raikastaa.
Kaikki on siis periaatteessa täydellistä – ja siltikin Sadun onnessa on särö. Poikaystävä Kimmo, autonasentaja, ei voisi olla vähempää kiinnostunut muodista ja estetiikasta. Muutenkin Sadusta tuntuu, että he ovat ajautumassa erilleen. Ajatteleeko Kimmo Sadun olevan täysi tyhjäpää? Kun Sadun työpaikkaan astuu lahjakas graafikko Severi, jolla on Sadulle suuri pyyntö, Sadun koko elämä mullistuu hetkessä...
Johanna Salo on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut ihania romanttisia tarinoita.
*
Tosi kiva kirja muotisuunnittelijasta, jonka miesystävä ei osaa arvostaa tämän työtä. Satu ihastuu asiakkaasee, joka onkin kihloissa ja menossa naimisiin... Suosittelen kevyen kirjallisuuden ystäville. Annan tälle kirjalle 4+ tähteä. 

 

2 kommenttia:

  1. Ohos miten hyvät pisteet annoit! Olen miettinyt tätä hömppäkirjaksi, mutta jättänyt vielä kun epäillyt onko tässä mitään sisältöä... Mutta ilmeisesti on 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on mukavan kevyttä luettavaa! Kannattaa antaa mahdollisuus...

      Poista

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.