tiistai 7. toukokuuta 2024

Peter James: Kuolema peittää jäljet

 

Tämä kirja on julkaistu suomeksi vuonna 2012 ja sen kustantaja on Minerva. Äänikirjan kuuntelin Celiassa ja sen pituus on 19,5 tuntia. Tämä on neljäs osa suosittua Roy Grace -sarjaa, joka sijoittuu Iso-Britaniaan. 
*
Juonenkuljetuksen mestari Peter James on jälleen kirjoittanut kirjan, jota on vaikea laskea käsistään.

Epäonnistunut brightonilainen liikemies Ronnie Wilson on New Yorkissa matkalla liikeneuvotteluun, jonka hän toivoo pelastavan bisneksensä. Häntä odotetaan WTC-tornin 87. kerroksessa. Paha vain, että päivä sattuu olemaan syyskuun yhdestoista 2001.

Ronnie on muutaman korttelin päässä World Trade Centeristä, kun helvetti pääsee irti. Kaaoksen keskellä Ronnie päättää kääntää tilanteen edukseen ja lavastaa kuolemansa. Jos Ronnie Wilsonia ei enää ole, valtavat velat voi muuttaa saataviksi.

Kuusi vuotta myöhemmin brightonilaisesta sadevesiviemäristä löytyy pitkälle maatunut naisen ruumis. Samaan aikaan toisaalla kaupungissa nuori nainen pakoilee henkensä edestä julmaa jäljittäjäänsä. Kun vielä Australiastakin löytyy murhattu nainen, jolla näyttää olevan yhteys samaan tapahtumavyyhteen, on rikostarkastaja Roy Gracella käsissään sotkuinen arvoitus, jonka palasia on kerättävä kokoon ympäri maailman.

Kuolema peittää jäljet on Peter Jamesin huippusuositun Roy Grace -sarjan neljäs osa.
*
Kiva juoni, jossa kaksi aikatasoa. Hyvä seurata molempia. Royllä on huolia, kun hänen vihamiehensä päättää alkaa etsimään Sandyä tämän omasta puutarhasta. Myös matkat Austraaliaan ja New Yorkiin ovat poliiseilla edessä.

Tämä on kyllä hyvä sarja, ei ollenkaan raaka tai rankka, mutta sopivan jännittävä. Suosittelen tutustumaan. Annan tälle kirjalle 5- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.