tiistai 28. toukokuuta 2024

Johanna Salo: Sydän tietää totuuden

 

Tämä kirja on ilmestynyt äänikirjana 16.5.24 ja sen kustantaja on Saga. Äänikirjan pituus on noin 5 tuntia ja sen lukee Heidi Ajanto. Aikaisemmat Salon kirjat löytyvät tästä linkistä.
*
Voiko rakkaus yllättää hädän hetkellä?

Aliisa on viimein päässyt kauan suunnitellulle Lapin tunturivaellukselle rakkaiden ystäviensä Hannan ja Nooran kanssa. Miesystävä Aulis ei ole mielissään, kun pari ei vietäkään ensimmäistä kesälomaansa yhdessä. Mutta Aliisa rakastaa luontoa ja tuntureita, raikasta ilmaa ja sitä, ettei tarvitse miettiä ulkonäköä, meikkejä ja korkokenkiä. Kina matkasta saa Aliisan kuitenkin pohtimaan, kuinka kaukana hänen ja Auliksen arvomaailmat tuntuvat joskus olevan toisistaan.

Parisuhteensa tilaa pohtiessaan Aliisa ei keskity siihen, mihin jalkansa asettaa, vaan satuttaa itsensä. Tunturiin ei noin vain ajeta ambulanssilla, eikä helikopterikaan pääse kovassa tuulessa liikkeelle. Aliisa on siis pahassa pulassa, kunnes apuun saapuu pelastaja, jolla on mönkijä, rautaiset hermot ja lempeät kädet.

Johanna Salo on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut ihania romanttisia tarinoita.
*
Hyvä kirja, kivasti rankempien uutuuksien väliin. Näitä on helppo seurata. Suosittelen kaikille romantiikan ystäville. Annan tälle kirjalle 4 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.