torstai 16. toukokuuta 2024

Camilla Grebe: Kun jää pettää alta

 

Tämä kirja on vuodelta 2017 ja sen kustantaja on Gummerus. Äänikirjan pituus on noin 13,5 tuntia ja sen lukee Karolina Kudjoi. Tämä kirja aloittaa ruotsalaisen sarjan
*
Emma on töissä vaateliikkeessä ja tulenpalavasti rakastunut. Jesper on kaikkea, mistä hän on haaveillut. On vain yksi ongelma: Jesper on Emman ylin esimies, firman skandaalinkäryinen toimitusjohtaja, ja suhde on pidettävä salassa.

Sitten Jesper tekee katoamistempun. Pian Jesperin ylellisestä kodista löytyy raaasti murhattu, tunnistamaton nainen, ja Jesperistä tulee rikoksen pääepäilty.

Tapauksessa on tuttuja kaikuja, ja rikospoliisi Peter Lindgren ryhtyy tutkimaan murhaa kollegansa Hanne Lagerlind-Schönin kanssa. Heillä on yhteinen historia, mikä tuo oman hankalan lisänsä tutkintaan.

Kun jää pettää alta on Camilla Greben ensimmäinen sooloteos ja hänen kansainvälinen läpimurtonsa. Se on lukijaa nautinnollisesti kieputtava psykologinen trilleri rakkaudesta ja petoksesta.

Minulla ei tosiasiassa ollut aikaa lukea, ja tein kaikkeni jättääkseni tämän kirjan kesken. Ei onnistunut. Stefan Ahnhem
*
Emma tapaa pomonsa kaupassa ja tästä alkaa suhde. Kihlajaispäivänä Jesper katoaa ja Emmalla on syytä huoleen. Myöhemmin Hanne ja Peter tutkivat kuolemia, jotka liittyvät Jesperiin.

Hyvä kirja, suositelen tutustumaan. Annan kirjalle 4,5 tähteä. 

4 kommenttia:

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.