sunnuntai 26. toukokuuta 2024

Douglas Preston & Lincoln Child: Loputtoman yön kaupunki

 

Tämä kirja ilmesty 27.5.24 ja sen kustantaja on Gummerus. Kiitokset arvostelukappaleesta. Äänikirjan pituus on reilut 10 tuntia ja sen lukee Jarkko Pajunen. Tämä kirja on osa Pendergast-sarjaa, joka sijoittuu New Yorkiin. Tämä on tosi hyvä sarja ja tämäkin kirja todella hyvä. 
*
FBI:n erikoisagentti Pendergast kylmäverisen sarjamurhaajan jäljillä.

Teknologiamiljardöörin vauhdikas seurapiiritytär katoaa. New Yorkin poliisi ei reagoi, ennen kuin nainen löydetään hylätystä varastosta murhattuna - ilman päätä. Pian hyväosaisia uhreja alkaa ilmaantua lisää, ja jouluun valmistautuvan kaupungin eliitti käy vainoharhaiseksi. Pendergastin ja hänen aisaparinsa Vincent D'Agostan täytyy ottaa käyttöön koko taitopalettinsa syyllisen löytämiseksi.
*
Päättömiä ruumiita löytyy ja pian D'Agostalla ja Pendergastilla on kädet täynnä töitä. Tilanne vaikuttaa epätoivoiselta ja kuolleilla ei tunnu olevan muuta yhteistä kuin se, että he ovat varakkaita öykkäreitä. Constaine on palannut Tiibetiin ja hän ei ole niin mukana. Kirja esittelee uuden toimittajan, joka kulkee Smithbankin jalanjäljissä. 

Tykkään kyllä tästä sarjasta ja päähenkilöitä on kiva seurata. Vähän tämä kirja on tavanomaisen dekkarin tapainen, ei niin suureellinen kuin sarjan aikaisemmat osat. Aina ei voi kirjoittaa niin vahvoja kirjoja, se on kyllä selvää. Ympäristö New Yorkissa on mukava ja niitä paikkoja on mukava myös seurata. Suosittelen tätäkin kirjaa kaikille jännityksen ystäville. Annan kirjalle 4+ tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.