keskiviikko 8. toukokuuta 2024

Lisa Jewell: Kaikista synkimmät salaisuudet Vol. 2

 

Tämä kirja on ilmestynyt vuonna 2021 ja sen kustantaja on WSOY. Tämä on toinen kerta kun kuutelen kirjaa. Alkuperäinen postaus löytyy tästä linkistä
*
Kun Libby Jones täyttää kaksikymmentäviisi vuotta, hän saa kirjeen, jota on odottanut koko elämänsä. Libby saa tietää biologisten vanhempiensa henkilöllisyyden, mutta sitä hän ei aavistanut, että on nyt Lontoon Chelseassa sijaitsevan ison, vanhan talon uusi omistaja. Libbyn elämä muuttuu kertaheitolla. Hän saa kuitenkin pian huomata, että tätä päivää ovat odottaneet monet muutkin. Alkaa matka kahdenkymmenenviiden vuoden taa, taloon, jonka seinät suojelevat salaisuuksista synkimpiä.

Brittikirjailija Lisa Jewell (s. 1968) on samastuttavien henkilöiden ja uhan tunteen luomisessa aivan omaa luokkaansa. Jewellin teoksia on käännetty 16 kielelle ja myyty yli kaksi miljoonaan kappaletta yksinomaan englanninkielisessä maailmassa. Hän asuu Lontoossa miehensä ja kahden tyttärensä kanssa.

”Kädet tärisevät. Hengitys salpaantuu. Sydän hakkaa tuhatta ja sataa. Hätätilanne vai Lisa Jewellin uusin romaani?” — A. J. FINN, kirjailija
*
Ensimmäisellä kerralla viihdyin paremmin tämän kirjan parissa, mutta nyt tällää kerralla en jaksanut niin paljoa keskittyä ja lukukokemus jäi vähän vaisuksi. Annan kirjalle edelleen 4 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.