torstai 9. toukokuuta 2024

Emelie Schepp: Kadonnut poika

 

Tämä kirja on ilmestynyt 2019 ja sen kustantaja on Harper Collins. Äänikirjan kuunelin Celiassa. Tämä on 4. osa sarjaa
*
KUUMANA KESÄILTANA KUUSIVUOTIAS poika soittaa isälleen. Hän kertoo kauhuissaan, että joku on tunkeutunut heidän kotiinsa Norrköpingissä. Se on viimeinen kerta, kun pojasta kuullaan ennen kuin hän katoaa jäljettömiin.

Syyttäjä Jana Berzelius johtaa tapauksen tutkimuksia. Yhdessä komisario Henrik Levinin ja rikospoliisin tutkijan Mia Bolanderin kanssa he yrittävät selvittää pojan katoamista, mutta kaikki johtolangat tuntuvat johtavan umpikujaan. Mitä lähemmäs totuutta he pääsevät, sitä henkilökohtaisemmaksi tutkimus muuttuu Janalle ja hän ymmärtää, että pojan löytymisellä on todella kiire.

Kesken tutkimusten pyytää häikäilemätön rikollinen, Danilo Peña Janaa vierailulle vankilaan. Kun Jana lopulta suostuu tapaamiseen, hänet vedetään mukaan elämän ja kuoleman pelottavaan kilpajuoksuun, jossa kukaan ole turvassa.
*
Tämä on tosi hyvä kirja ja koko sarja. Janalla on taas vaikeuksia Danilon kanssa ja myös Per on vaarassa. Samalla pitää etsiä pientä poikaa ja tämän äidin tappajaa. Tapahtumaa riittää. Odotan taas innolla seuraavaa osaa... Annan tälle kirjalle 5- tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.