torstai 2. toukokuuta 2024

Johanna Tuomola Murhaaja vierelläsi

 

Tämä kirja on julkaistu vuonna 2013 ja sen kustantaja on Myllylahti. Äänikirjan kuuntelin Celiassa. Tämä on 5. osa Noora Nurkka -sarjassa
*
Mitä tekee ihminen, joka kokee jatkuvaa alentamista? Mitä tapahtuu, kun vanhemmat ja työnantaja tuovat alati esille pettymystään, kun mieli ei enää kestä vaan ajautuu harhapoluille ja löytää kuin varkain keinon, jolla tuntee saavansa vallan muihin nähden?
 
Rikoskomisario Pentti Litmasen palatessa virkavapaalta hänellä on vaikeuksia päästä työvireeseen. Vasta eronneen perheenäidin katoaminen saa hänet ryhdistäytymään. Nainen näyttää hävinneen jälkiä jättämättä. Tutkimukseen osallistuva Noora Nurkka kamppailee samanaikaisesti lastensa huoltajuudesta. Pian Lohjan poliisi käsittää jahtaavansa pelottavinta mahdollista rikollista, sarjamurhaajaa. Alkaa kilpajuoksu aikaa vastaan.

Johanna Tuomolan viides Noora Nurkka -jännitysromaani Murhaaja vierelläsi vie ihmismielen pimeälle puolelle.
*
Hyvä kirja. Nooran entinen mies ei halua luovuttaa isyyttä ja alkaa kiristämään. Pian Noora on vaarassa ja tilanne kiristyy. Todella jännittävää... Suosittelen kaikille jännityksen ystäville. Annan tälle kirjalle 4,5 tähteä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän rohkeasti kommenttisi, ideasi tai muu viestisi.
Yritän vastata kaikkiin kommentteihin.